مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مسائل مصالحه

با عرض سلام و خسته نباشید
یک خانه را با قیمت خیلی پایین رهن و اجاره دادم که پس از اتمام قرارداد، نه به بنگاه برای توافق اومد نه تخلیه کرد و ماهی 3میلیون به مدت 9ماه واریز کرد بعد از تخلیه با مامور ایشان شکایت کردند که چک ضمانت اجاره و هزینه دادرسی من را بدهید،که در دادگاه حقوقی با نامه بنگاه و مدارک ثابت کردیم ایشان قبوض دوماه پرداخت نکردند و اجاره را توافق نکردند و کولر ها100%اوراق (زیر قولنامه کولر ها سالم تحویل داده شده) تحویل داده ایشان بعد ادعا و فاکتور های کذب در آخر گفت کولر رادرست میکنم و اجاره را می‌دهم اما وکیل ایشان علیرغم مهلت مصالحه مجدد ادعا های کذب ایشان را مطرح کردند و گفتند بیاید دفتر البته من هم گفتم وقت ندارم و برای انجام تعهدات تشریف بیارید ملک تخلیه شده که دست مستاجر بوده،که گفتند هر چی من گفتم انجام بدهید (وکیل وقتی بی مدرک ادعا کذب میکنه ومن منطقی و با مدرک جواب میدهم قطع میکند یا میگه هر جا من گفتم بیایید برای من تعیین تکلیف نکنید به خاطر همین هیچ اعتباری ندارد) به نظرتان درخواست ارسال به دادگاه برای رای و کارشناس را بدهم؟ ایشان به دنبال شاهد دورغین هستند که هیچ پولی ندهند و چک و خسارت بگیرند و بابت این هم شاهد عینی داریم، نامه بنگاه برای حضور ما در بنگاه و عدم حضور ایشان و این که بنگاه شاهد عینی در حین تحویل توسط مامور قانون و خسارت های وارده بودند را نوشتند و نامه مامور بابت ادعا کذب که لایحه زده بودند من تخلیه کردم و ده روز بعد با مامور تخلیه شده و پرینت قبوض پرداخت نشده
لازم به ذکر به خاطر لایحه اشتباه دفتر قضایی و نخواندن برگه لایحه رهن آزاد شد.

پاسخ ها :

روابط موجر و مستاجر مصالحه موجر مستاجر اجاره