مشاوره حقوقی رایگان - مسدود یا توقیف خودرو

سلام. بابت مهریه از ثبت حسابم بسته.. و وقتی به تعویض پلاک رفتم جهت چک کردن ماشینم. حکم قضایی برای ماشینم صادر شده بود (جلوگیری از نقل و انتقال) سوال آیا این کلمه به معنی این است که ماشینم توسط پلیس به پارکینگ برده میشود؟؟ یا خیر فقط از فروش ماشین جلوگیری به عمل می آید تا تکلیف مهر روشن شود؟؟ حکم جلوگیری از نقل و انتقال است. باتشکر ؟؟؟

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام ودرود اگر فقط جلوگیری ازنقل وانتقال درنامه باشد فعلا ازهرگونه انتقال اعم ازفروش وغیره منظورمی باشد که توقیف سیستمی است ولی ممکن است دستور توقیف فیزیکی متعاقبا حتی قبل ازتعیین تکلیف مهریه صورت گیرد.