مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه رسمی مبنی بر الزام به تمکین

سلام و عرض ادب
در تاریخ 1402/6/16شوهرم من را به زور از خانه بیرون کرد و به من گفتند به خانه پدرت برو و هرگز باز نگرد الان اظهارنامه فرستادن که در آن گفته شده بدون عذر قانونی موجه و اجازه اینجانب منزل را ترک کرده و تلاش کرده ام مانع رفتن شوم و موفق نشدم و گفتن برا سازش و بازگشت چندین بار اقدام کردیم همراه بزرگان و ریش سفیدان اما از بازگشت خودداری کردند و گفتند اظهارنامه رسمی ابلاغ کردم به شما پس از رویت 72ساعت جهت بازگشت اقدام کنید
الان من باید چه کاری بکنم؟

پاسخ ها :

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

سلام و عرض ادب
اگر قصد بازگشت و زندگی دارید که بهتر از بگردید
اگر تمایلی به ادامه زندگی ندارید اجباری به برگشت نیست و عدم تمکین شما باعث می شود صرفا مهریه به شما تعلق نمیرد و ایشان در صورت تمایل میتواند ازدواج مجدد نماید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همان روز که از خانه بیرونت کرد باید مشورت می گرفتی از وکیل

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر بود موقع خروج از منزل با پلیس تماس میگرفتید الان اگر بر نگردید ممکنه ملزم به تمکین شوید نفقه تعلق نمی گیرد و اجازه ازدواج مجدد هم محتمل هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی دارید که شما را از خانه اخراج کرده به کمکتان می اید.