مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی در گذشته

سلام من دخترم حدود 1 سال پیش یک بار رابطه مقعدی داشتم و دوباری هم در ....
الان در شرف ازدواج هستم و خواستگارم میخواهد که برویم دکتر که از مقعد چک کنند که آیا سالم هستم و رابطه داشتم یا نه میخواستم بدونم که معلوم میشود که رابطه داشتم یا میگویند که سالم هستم؟
لطفاً زود کمکم کنین خیلی استرس دارم میترسم معلوم بشه

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صورت دقیق نمیتوان نظر داد مورد شما پزشکی است و در تخصص وکیل نمی باشد ، اگر در این حد نگران هستید بهتر بود مرتکب چنین عملی نمیشدید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خدا می داند و خودتان و معاینه پزشک.

البته اگر مقعد پاره نشده بعیده متوجه شوند