مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سند سفید

سلام بنده موتوری سند سفید مدل 95 از یک فروشگاه موتور فروشی خریداری کردم فروشنده گفت کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی اصل بیمه برگه عدم خلافی و ... را برام بیار تا بفرسم شرکت تا اقدام کنن برگه سبز و کارت موتور برات ارسال شه میخواسم بدونم میشه پیگیری کرد از مراکز صدور سند که مدارک رو ارسال کرده ؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام منتظر باشید در صورتیکه مدارک به دستتون نرسه از راهور ناجا پیگیری کنید