مشاوره حقوقی رایگان - 800 گرم تریاک در فرودگاه

باسلام خانمم با800گرم تریاک از فرودگاه گرگان میخواست بره قزاقستان وباراولش هست هنوز حکم نبریدن دوهفته در زندانه هنوز پرونده دست قاضی نرسیده و بدون سابقه وباراوله آیا راهی هست که زندانی نبرند ومیتونید کمکم کنید که لایحه بدم یااگرحکم اومد اعتراض کنم وتعلیقی بخوره لطفا کمکم کنید ومادارای دوتا بچه هستیم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شاید بشه کاری کرد ولی از خدمات وکیل حضوری استفاده کن از همین سایت شهر گرگان انتخاب وکیل کن

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مجازات حمل مواد مخدر به مقدار بیش از 500 گرم تا 5 کیلو گرم و برای اطلاع از حکم جرم حمل یک کیلو بیشتر تریاک نیز باید به ماده 4 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر، رجوع کرد؛ بر اساس این قانون، مجازات حمل مواد مخدر بیش از 500 گرم تا 5 کیلو گرم، به شرح زیر می باشد:

جزای نقدی از 15میلیون ریال تا 60 میلیون ریال

شلاق از40 تا 74 ضربه

حبس از 2 تا 5 سال

بر خلاف مقادیر کمتر از 500 گرم، مجازات حبس، در مقادیر بیش از 500 گرم و در حکم جرم حمل یک کیلو بیشتر تریاک، وجود دارد و جزو مجازات های اصلی می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر سابقه ندارد راه دفاع از حقوق نامبرده وجود دارد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید
البته نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و