مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت خوردو

سلام سال 97 یه ماشین خریدم تعویض پلاک و برگه سبز رو به نام کردم ولی سند محضری رو هرچی با مالک تماس گرفتم نیومد هربار بهانه اورد تا امسال که گفت چون قیمت ماشین رفته بالا 4میلیون بده تا بیام برای سند الان تکلیف من چیه آیا لازمه سند محضری؟ من برای فروش به مشکل برمیخورم. راه دیگه هست که بخام سند بزنم و اینکه من کل پول رو دادم و چون آشنا بود مدرک و قولنامه ای هم ندارم. ممنونم

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام.
قانوناً می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو مطرح نمایید.