مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند زمین در دفتر اسناد رسمی

سلام، اگه زمینی معامله بشه که هم اکنون در دهیاری (شهرداری) مشمول عقب نشینی هست
دفترخونه اسناد رسمی انتقال سند تک برگ رو به نام خریدار با شرایط (متراژ) قبلی انجام میده
یعنی اینکه برای صحت معامله استعلام دهیاری رو نمیخواد ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام احتمالا با قانون تسهیل انتقال سند مینمایند. سوالتان مبهم و کلی است

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام دفتر اسناد رسمی از همه ارگان های مربوطه از جمله شهرواری استعلام می کند