مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام. ماشینم تصادفی بدون حرکت رو سه ماه پیش فروختم دوماه وکالت دادم ، یکماه از انقضا وکالت گذشته ک طرف هنوز انتقال سند انجام نداده ومن فقط کپی قولنامه دستی و کپی وکالتنامه دارم آیا میتونم ماشین رو توقیف کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی درخواست خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان توقیف خودرو را خواهید داشت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید دادخواست توقیف پلاک مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید
توقیف پلاک نیز متصور است طی دستور موقت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا پایان مدت وکالت صبر کنید و سپس طرح دعوی الزام به فک پلاک و دستور موقت توقیف خودرو را بگیرید