مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
بنده مدت دوسال هست که در منزل مادرم می‌باشم همسرم الزام به تمکین زدند و تاتهیه منزل در شأن و رای قطعی تقریبا یکسال و نیم طول کشید .قاضی دادگاه بدون توجه به نظرات کارشناسی با توضیح اینکه در کشمکش تمکین بودیم رای به نفقه نداده
الان هم حکم مسکن علی الحده گرفته ام چطوری برای نفقه اقدام کنم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست مطالبه نفقه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری اقامه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پرسش تکراری است چنانچه فرصت اعتراض دارید اعتراض نمایید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.درصورت قطعیت رای واجرا، مجددا دادخواست مطالبه نفقه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا زمانی که مطابق قانون تمکین نکنید نفقه‌ای متصور نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
سوال ابهام دارد
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده باشد مستحق نفقه میباشد