مشاوره حقوقی رایگان - گرو گرفتن مدارک خودرو به دلیل عدم پرداخت اقساط

باسلام، بنده خودرو شخصی ام را در یکی از نمایندگی های بیمه، بیمه کردم البته بصورت اقساطی، بعد از یکماه بدلیل بیکاری رفتم پیش صاحب نمایندگی و ناتوانی در پرداخت بموقع اقساط را گفتم و پیشنهاد دادم که لطفا مدت بیمه نامه را 3ماهه کنید که پولش را داده بودم، ایشان گفتند اشکالی نداره کارت ملی، کارت ماشین، بیمه نامه را بده تا بنویسیم، بعد از گرفتن مدارکم ایشان گفتند حالا برو بقیه مانده اقساط را بیار تا مدارک را باز گردانم، من ناراحت شدم و خواهش کردم که لطفا چک یا سفته بدم ولی مدارک ماشین را بخودم بده حداقل با ماشین کار کنم و زندگی ام را اداره کنم که باز قبول نکردند بعد از چند ماه ایشان با مراجعه به درب خانه ام طلبش را خواست و من گفتم فلانی شما حداقل مدارکم را 6ماهه نگهداشتی که میتونستم با ماشین کار کنم 2بار تصادف کردم با اینکه طرف مقصر بود ولی بنده بدلیل نداشتن مدارک کوتاه آمده و از حقم گذشتم، یا بدلیل نبود مدارک جهت ثبت نام کارت بنزین الان چندماهه لیتری 3000تومان میزنم، خلاصه ایشان عصبانی شده و در کوچه سروصدا راه انداخته فحش داد و گفت حالا ببین چطور میگیرم و اگر زن و بچه ات هم داخل ماشین باشن ماشینو با زن و بچه ات از دستت تو خیابون خواهم گرفت و بعد رفت، الان من میتوانم علیه ایشان شکایت کنم یا خیر؟ و به چه عناوینی باید شاکی باشم؟ خیلی سپاسگذارم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

شکایت توهین و تهدید و فحاشی(البته باید شاهد داشته باشید)
دادخواست مطالبه اسناد و مدارک به انضمام خسارات وارده