مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

با سلام من برادری دارم که بعد از تولدش پدر و مادرم دادنش به خاله ام چون بچه دار نمیشد ولی متاسفانه پدرم اسم برادرمو از شناسنامه خودش و مادرم حذف نکرده الان برادرم دوتا شناسنامه داره که با فامیلی ما کد ملی نداره ولی کل مدارک و زندگیش با فامیلی شوهر خاله ام هست و کد ملی داره حالا چون پدرم و شوهر خاله ام فوت کردن ما برای به نام زدن اموال پدرم و فروختن خونه مشکل خوردیم که هرجا میریم میگن این برادرتون کجاست و ماجرارو میگم قبول نمیکنن حالا ما باید چه کنیم در مورد شناسنامه برادرم کلا حذف بشه از شناسنامه پدر مادرم ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

افراد دارای دو شناسنامه از نظر قانونی مجرم هستند. این افراد حتما باید با مراجعه به اداره ثبت احوال، بر اساس قانون، یکی از شناسنامه‌های خود را تحویل دهند، در غیر اینصورت پس از احراز جرم، سوء سابقه در پرونده‌ی آنها به ثبت خواهد رسید.به سازمان ثبت احوال مراجعه بفرمائید.