مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب مهریه

باسلام و عرض ادب، حکم دادگاه تجدیدنظر اومده و زوج محکوم به 11 سکه پیش و هر 5ماه یه سکه شده من دو سوال از حضورتان داشتم یکی اینکه زوج میتواند مبلغ پیش قسط را بعد از قطعی شدن تجدیدنظر باز هم تغییر دهد و سوال دوم اینکه واقعا حکم جلب را حذف کردند یا اینکه در صورت ندادن پیش قسط میتوانم زوج را جلب کنم با توجه به اینکه مجددا دادخواست اعسار مطرح کردند

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

با سلام.بعد از صدور حکم تقسیط اولیه مرد با ارائه دلایل عدم تمکن مالی می تونه دادخواست تعدیل تقسیط بده....در صورت تمایل جهت حفظ با شماره بنده 09128889189 تماس حاصل کنید.