مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

مستثنیات دین زوج در پرداخت مهریه شامل چه اموال و دارائی های می شود؟ گفته می شود خانه ای که در محله بالای شهر قرار داشته و قیمت بالای داشته باشد دادگاه در زمان اجرای مهریه، حکم به فروش خانه و پرداخت بخشی از مهریه را توسط آن می کند. آیا این موضوع درست است؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

مستثنایت دین با توجه به شئونات طرف محاسبه میگردد مثلا اگر کسی کارمند است و ماشین شاسی بلند دارد دادگاه ماشین شاسی بلند را جزو مستثنیات دین محسوب نمیکند ولی همین ماشین را برای دکتر و پزشک جزو مستثنیات محسوب میشود بسته به وضعیت شخص دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مستثنیات دین در هر یک از دادگاه و ثبت متفاوت است