مشاوره حقوقی رایگان - رابطه قاضی و وکیل طرف مقابل

سلام
من هم اظهار نامه و هم دادخواست الزام به تمکین زدم که متاسفانه پرونده زیر دست قاضی هست که از دوستان وکیل همسرم است.
این وسط کاملا یک طرفه دارند قضاوت می کنند و همسرم ادعای ضرب و شتم به دروغ در روز تحویل جهیزیه را کردند که ایشان بدون حضور مامور امدند و حاضر به تحویل رسید نشدند و من اجازه بردن وسایل را نداده ام و شاهد دارم که هیچ برخور فیزیکی نبوده است.
قاضی توقف رسیدگی زدن تا نتیجه دادگه ضرب شتم.
چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند شما نیز وکیل مبرز دادگستری اختیار نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید تا وکیل شما بر روند رسیدگی نظارت نماید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام طبق قانون دادگاه خانواده تا تعیین تکلیف پرونده کیفری اصطلاحا مبادت به صدور قرار اناطه نمودند ولازم است دفاع موثر در پرونده کیفری ارائه نمائید تا در پرونده خانواده نتیجه اش بنفع شما صادر گردد موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه دفاعیه مستند و مستدل با همکاری وکیل تنظیم کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرار اناطه یک حق است و قاضی تصمیم خواهد گرقت