مشاوره حقوقی رایگان - خانه قولنامه ای هبه

در سال 98 با کمک همسرم خانه ای خریداری کردیم بصورت قولنامه ای به نام من. از ابتدا خانه به نام بود حال با همسرم مشکل خوردم
همسرم در دادگاه عنوان میکند بصورت هبه بوده و درخواست رد هبه را مطرح میکند آیا می‌تواند این کار را کند؟ در صورتی که دادگاه به هبه بودن رای بدهد تکلیف پرداختی های من چه میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
هرچند همسر نیز می‌تواند ادعاهای مربوطه به خود را مطرح کند
روش و استراتژی شما بستگی واکنش طرف مقابل خواهد داشت
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام بله در صورتی که منزل به همین حالتی که هست به شما بدون وجود صلحی ویا پرداخت وجهی واگذار شده باشد وبعد از آن تغییراتی در آن توسط شما رخ نداده است همسر شما حق رجوع از هبه را قانونا دارد ودادگاه حق را به نامبرده خواهد داد مگر اینکه شما قادر باشید ثابت کنید که در مال موهبه تغییراتی حاصل نموده اید وبعد از ان هزینه های که موجب تغییرات اساسی شده است را با هزینه خود معمول داشته اید ومستندا ت لازم را نیز به دادگاه ارائه دهید موفق باشید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای هر دوی شما نیاز بدلایل حقوقی دارد