مشاوره حقوقی رایگان - جعل هویت

سلام و وقت بخیر من یک پسر 17 ساله هستم که برای ثبت نام در یکی از سایت ها و گرفتن کارت مجازی کد ملی و عکس شناسنامه خودم را فرستاده ام چه کاری با این مدارک میتونند انجام بدن و اینکه برای جلوگیری از اتفاقات چه کاری انجام دهم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی طرح شکایت کنید واز طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید . موفق باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان هرگونه سو استفاده از مدارک و اسناد هویتی شما وجود دارد پیش از ارسال اسناد و مدارک هویتی از هویت واقعی گردانندگان سایت اطمینان حاصل نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نگران نباشید، البته بهتر است جهت ارسال مدارک در فضای مجازی احتیاط لازم را بعمل آورید