مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

باسلام
بنده تصادف زنجیره‌ای برام پیش آمد و ماشینم ،ماشین آخری بود و من مقصر شناخته شدم و دادگاه هم گفت من باید کا خسارت و افت قیمت را پرداخت کنم سوالم اینجاست که آیا تبصره ای هست که بتونم خسارت و افت ماشین اولی را ندهم .
ممنون .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بتنم خدا با سلام برای اظهار نظر در خصوص سوال شما لازم است نظریه کارشناس راهور مطالعه شود در هرصورت اگر تشخیص کارشناس فنی راهنمائی ورانندگی ومسبب حادثه را بنحو صد در صد شما تشخیص داده است بایددر فرجه قانونی به نظریه اعتراض گردد وبه هیئت کارشناسی ارجاع وفرایند رسیدگی مجدد ادامه یابد .موفق باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
علت تامه تصادف شما شناخته شده اید میتوانید دادخواست اعسار مطرح نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چون مقصر هستید باید بپردازید تنها میتوانید در صورت عدم توانایی درخواست اعسار بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق نظریه ترسیم کروکی کارشناس پلیس راهور عمل میشود