مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق زوجه

سلام ودرود....
"خانم من نزدیک به دو سال میشه که بیخود ترک منزل میکنه و بچه شیر خواره رو هم میبره، دراین 2 سال هرکاری که ازش برآمد علیه من به کار برد... حالا بعد 2سال شکایت و اذیت کردن به توافق طلاق گرفتن با بخشش هرچی که حقشه راضی شده، حالا اولا توافق در طلاقش بچه رو به شرط اینکه مسولیت شوخودم متقبل شم،(4ساله) مورد قانونی نداره؟ ودوم بابت مهریه اش حساب منو مسدود کردن باز میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توافقی انجام گیرد نافذ است
اگر توافق نسبت به مهریه نیز صورت پذیرد از حساب ها و اموال توقیف شده می‌بایست رفع اثر صورت گیرد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در طلاق توافقی همه چیز بستگی به توافق دارد وباید قبل از مراجعه به دادگاه در خصوص حضانت فرزند وابراء ذمه شما از مهریه وحقوق زوجیت تعین تکلیف شود. موفق باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از انجام توافقات میتوانید تقاضای رفع مسدودی نمایید شرط حضانت فرزند مشترک نیز قانونی است .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در طلاق توافقی تمام امورات مالی زوجه و حضانت فرزتد و... لحاظ میشود