مشاوره حقوقی رایگان - ماشین

بنده دو روز پیش به صورت قولنامه ای یک خودرو فروختم مشتری نبرد کارشناسی کنه الان میگه یکی از شاسی هاش تعویضه که منم خبر نداشتم ولی دو روز بعد از قولنامه برد کارشناسی حالا پولی که برام فرستاده یه قرونش نمونده اگه طرف برام بیاره تو این وسط تکلیف چیست ممنون میشم جواب دهید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نهایتا فسخ و مطالبه وجه است

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در این حال تخریدار حق فسخ دارد ودر صورت فسخ شما محکوم به استرداد ثمن در قبال ماشین خواهید بود. موفق باشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قانونا مسئول خسارات خواهید بود و امکان فسخ قرارداد و مطالبه ثمن پرداختی از ناحیه خریدار وجود دارد . پیشنهاد می گردد به نحوی با خریدار مصالحه نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به ادعای ایشان علیه شما دارد که فسخ میخواهد یا ارش ؟!!