مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادگستری شهرستان

سلام برای شکایت از قاضی یا هر کسی تو دادگستری آیا شماره تلفن یا نهادی هست که از شوند شکایت کنیم حفاظت اطلاعات که 1580هستش یک پیام صوتی میفرستی هیچ جوابی نمی‌دن سامانه سام عدل هم پیام دیگه نمیتونم بدم می‌نویسه هر سه ماه یک پیام میتونی بفرستی آیا از بازرسی ویژه ریس جمهور شکایت کنم پیگری میکنم یا خیر لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام درصورتی که مستندات محکمه پسندی در دست دارید حضورا به حفاظت اطلاعا شکایت کتبی خودر امطرح وثبت کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید جهت اثبات ادعای خویش ادله محکمه پسند ارائه دهید
اگر دارید اقدام نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مرجع رسیدگی به شکایات علیه قضات دادسرای انتظامی قضات و ارزشیابی قضات است.