مشاوره حقوقی رایگان - استعلام گزینش ناجا

سلام خسته نباشید من با بک دختر صحبت میکنم ولی با خانوادش صحبت حامون رو کردیم خانواده من هم راضی هستن از این ارتباط یعنی خانواده من و شخص دختره درجریان هستن این صحبت کردن ها هستن صحبت کردن ها فقط چت هست و تلفنی میخاستم ببینم مشکلی پیش نمیاد برای استخدامی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جای نگرانی نیست برای شما

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در صورتی که رابطه ی برقرار شده خلاف شرع وقانون نباشد ومنجر به طرح شکایت واحراز نگردد خیر هیچ مشکلی برای استخدام شما حاصل نمی نماید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید