مشاوره حقوقی رایگان - آسيب دیدگی دیسک کمر و نقص عضو درحین خدمت سربازی

سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان ... ... هستم بنده در سال ١٣٧٨ سرباز نیروی انتظامی استان آذربایجان غربی بودم بعد از انجام ١5 ماه خدمت در مسابقات فوتبال آسیب دیدم وبعداز معاینات پزشکی بهداری مربوطه به بیمارستان ناجا تهران اعزام شدم و بعد از معاینات مجدد از خدمت سربازی معاف شدم و دیگر قادر به هیچ کاری نیستم و الان از سیر کردن شکم زنو بچه ام عاجزم خدا شاهد لطفا منو راهنمایی کنید میتونم غرامت بگیرم با تشکر فراوان

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

سلام درصورت اینکه بازی در راستای انجام وظایف شما بوده و عضو تیم یگان بوده اید
میتوانید مطالبه ی دیه رو از یگان بکنید به موجب دادخواست