مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار

با سلام و عرض ادب
همسرم 15 میلیون برای سفته محکوم شده اعسار زد اعسارش قبول شد ولی پیش پرداخت و اقساطش زیاد بود اعتراض زد طرف مقابل هم اعتراض زده اعتراض طرف مقابل را پذیرفتن و رای نقض خورد و اعسار همسرم را رد کردن و در دادنامه نوشته این رای قطعیه و در رابطه با تجدیدنظر همسرم هم نوشته برای اعمال تبصره 2 ماده 339 به شورا اعاده میشود تحقیق کردم فهمیدم منظور خارج از فرجه بودن دادخواسته در حالی که اینطور نیست آیا این رای اجرا میشود یا برای اعتراض نسبت به حکم خارج از فرجه بودن نیز فرصت 20 روزه میدهند؟
در نهایت چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟ چون واقعا نداریم بپردازیم

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

سلام اگر راي خارج از فرجه اعتراض شود يا بايد براي خارج از فرجه بودن دليلي مانند بيماري و يا گواهي مبني بر عدم امكان اعتراض در موعد مقرر ارائه شود.
اما شما ميتوانيد دادخواست تعديل تقسيط را مطرح نماييد كه بنظر ميرسه در شرايط كنوني بهتر نتيجه خواهيد گرفت.