مشاوره حقوقی رایگان - پرونده یافت نشد

در دادگاه کیفری پرونده ای دارم که در حال بررسی مقدماتی می باشد که حدودا 3 سال از این موصوع میگذرد و تا کنون حکمی صاد نشده است ولی پرونده برای اظهار نطر نزد دادستان رفته است تا چند روز پیش در قسمت اطلاع رسانی پرونده ، پرونده را در قسمت مختومه نشده ها نشان می داد ولی چند روز است وقتی به قسمت اطلاع رسانی پرونده می روم نه در قسمت مختومه شده است نه در قسمت مختومه نشدها فقط مینویسد پرونده یافت نشد در صورتی که پروندههای مختومه شده قبلی را می اورد چکار کنم ؟
هیچ پیام یا ابلاغی هم که نشان از دادن رای باشد برایم نیامده
دلیل نشان ندان پرونده چیست ایا رای صادر شده ؟ یا بنده را از پرونده حذف شده ام چون پرونده از 4 نفر شکایت شده بود ؟

پاسخ ها :

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

خیر حذف نشدید مشکل سیستمی می باشد یه سر به شعبه بزنید و جویا شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اطلاع رسانی پرونده اعتنا نکنید حضوری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم بهتر است حاضر شده و از روند کار اطلاع حاصل فرمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حذف از پرونده متصور نیست و باید در خصوص شخصی که قرار است حذف شود قرار صادر شود