مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پیشوند به اسم

سلام و درود خدمت استاد ،
من اسمم محمد هستش و تمایل دارم که یه اسم محلی (لری )به اسمم اضافه کنم مثل تیام ،بردیا ،لوران
مثلا بشه به محمد لوران ،محمد تیام ،
آیا این امکان پذیر هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل اقدام است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سیستم تغییر نام در کشور ما به دو به صورت است اول اینکه شما می‌رید ثبت احوال و تقاضای تغییر نام می‌دهید که در اکثر مواقع موافقت نمی‌شود در این مرحله باید به دادگاه حقوقی مراجعه کنید و دادخواست تغییر نام دهید دادگاه بررسی می‌کند دلایل شما را و حکم صادر می‌کند ولی اینطور نیست که صرف دادخواست شما منجر به تغییر نام شود با لوایح قوی نوشته شود و بهتر است وکیل داشته باشید. اسامی مذهبی نیز قابل تغییر هستند و منعی از این بابت وجود ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از سامانه سهیم ثبت احوال درخواست نمایید