مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه و مطالبه خسارت

سلام
من در خردادماه سال گذشته یه درگیری با پسر عموهام داشتم و اونا با چندتا از دوستاش ریختن سرم و منو زدن من از پسر عموهام شکایت کردم و تو دادگاه محکوم به پرداخت دیه شدن بعد دادگاه و صدور رای من چند تا مشکل دیگه واسم پیش اومد و رفتم دکتر مشخص شد که فتق شکم و هیدروسل خفیف و مشکلات گوارشی واسم پیش اومده مدارک پزشکی دارم رفتم دادخواست حقوقی مطالبه دیه و خسارت ایام بیکاری دادم و دادگاه منو فرستاده پزشکی قانونی ، پزشکی قانونی منو ارجاع دادن به پزشک متخصص اما دکتر یکیشون واسم نوشته فتق شکمی محرز گردید اما مرتبط با حادثه قابل احراز نیست و دکتر اورولوژی با حالی که سونوگرافی داشتم و هیدروسلم توش مشخص بود واسم نوشت بیمار از ناحیه بیضه سالم است و سونوگرافی بیضه ها نرمال است و هیچ صدمه ای مرتبط با حادثه محرز نگردید و اصلا منو معاینه نکرده چیزی که خودشون میخواستن نوشتن کلا یه دقیقه من تو اتاق دکتر نبودم و سریع جوابشون رو گذاشتن تو پاکت و مهرش کردن و بهم دادن پزشک قانونی هم نوشت پرونده پزشکی بررسی گردید که اصلا بررسی نکردن پرونده پزشکی منو و نوشتن بیمار از ناحیه بیضه متالم است و صدمه ای مرتبط با حادثه احراز نگردید و همینطور نوشتن بیماربا فتق شکمی با سابقه جراحی قبلی فتق شکمی مشخص گردید اما ارتباط آن با روز حادثه قابل احراز نیست میخواستم بدونم رای قاضی در این باره چیه دادگاه بر طبق محکومیت قبلی و پرونده کیفری که داشتن دادگاه چه رای میده آیا این شکایت نتیجه ای میده یا نه؟ اگه قاضی ردشش کرد چکار باید بکنم تا بتونم خسارتم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مورد مطالعه قرار گیرند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سوال شما یک سوال ساده و کوتاه نیست که جواب کوتاه حقوقی داشته باشد بلکه یک پرونده قطور است که ابعاد گسترده و بزرگی دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق نظریه پزشکی عمل میشود، حق اعتراض دارید