مشاوره حقوقی رایگان - دعوی

پدربزرگم یک باغی داشتن حدود 13 سال پیش فروختن فردی الان ادعا داره که باغ متعلق به اون بوده پدربزرگم دیگه در قید حیات نیستن از بابام و عموهام شکایت کرده و الان دادگاه براشون دادخواست ارسال کرده آیا ممکنه حساب من هم به خاطر شکایت بسته بشه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از پدر و عموها شکایت شده است و ارتباطی به شما و حساب‌های بانکی شما پیدا نخواهد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما خیر
فقط ورثه که دادخواست به طرفیت آنها مطرح شده است باید پاسخگو باشند
و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً به طرفیت وراث قابل شکایت پیگیریست در صورتی که ثابت شود که پدربزرگ شما مالک نبوده بایستی از عهده خسارت شخص مدعی برآید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به روند پرونده و سمت شما در آن دارد