مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام.من بخاطراختلافی که داشتم تحت فشارهمسرم توکاغذنوشتم مهرموبخشیدم امضاکردمواثرانگشت زدم ولی دفاترثبت سندنرفتیم.ایااین برگه ارزش قانونی دارد؟وااینکه من چندروز دیگه دادگاه مهریه دارم به من مهریه تعلق میگیره

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که بذل مهریه در قالب چه نوع عقدی بوده است

اگر شما مهریه خود را هبه کرده باشید با شرایط خاصی امکان رجوع وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد عادی نیز دارای اعتبار ‌و ارزش قانونی هستند و همسرتان در جلسه رسیدگی مهریه می‌توانند به آن سند استناد نمایند مگر اینکه اجبار و اکراه خویش را به نحوی ثابت نمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر چند اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

لکن
امکان مطالبه مهریه بخشیده شده وجود دارد
اقدام نمایید