مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام عرض ادب بنده چند روزپیش با یکی از کانال های صیغه موقت در تلگرام بع تماس شدم وخواهان یک کد که ثبت کانال شون بودشدم وانها جمعابه نام حق معرفی ومهریه وضمانت ازبنده مبلغ شش ملیون هفتاد هزار تومان طی چندمرحله که درفوق امده پول تقاضو کرده که من هم توی حسابشون جابجا کردم که همه پیاگ ها وفیش واریزی موجود است اکر رهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطالبه وجه مطرح نمایید علیه وصول کننده وجه باستناد مشخصات استخراجی از طریق مالک حساب