مشاوره حقوقی رایگان - تماس تلفنی فتا

سلام ديروز با بنده از طرف پلیس فتا تماس گرفتن مبنی بر شکایت خانمی از بنده تحت عنوان اخاذی و تهدید به انتشار عکسای خصوصی در صورتی که اصلا من اون خانم رو اصلا نمیشناسم. سامانه ثنا رو هم چک کردم اما هیچ شکایتی نبوده میخواستم بدونم که آیا پلیس فتا این اجازه رو داره که بدون دستور قضایی با من تماس بگیره یا نه و چجوری میتونم این مورد رو پیگیری کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابلاغ حضور صرفاً از سامانه ثنا و از سرشمار عدل ایران معتبر است، می‌توانید منتظر ابلاغ باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه پلیس فتا در دو حالت اشخاص را احضار می‌کند یا با دستور قضایی یا شخصا و راسا با تحقق جرم در فضای مجازی میتواند احضار نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود منتظر ابلاغیه از طریق سامانه ثنا بمانید.