مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید گرفتن ملک تصرف شده

باسلام،بنده دارای ملکی سنددار تک برگ قطعی هستم که به تصرف افراد غیر که هیچ گونه مستندی نسبت به این ملک و پلاک ثبتی ندارند و به تص ف خودشان دراورده اند.ملک به مدت دو سال است که جهت خلع ید در دادگاه به رای نمیرسد.لطفا راهنمایی فرمایید بنده به کجا مراجعه نمایم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات نیازمند بررسی است میتوانید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را نیز مطرح نمایید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده اگر در جریان است می‌توانید وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد
باید وکیل بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان شعبه مکررا پیگیری کنید تا رای صادر شودد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
باید ملک خلع ید گردد