مشاوره حقوقی رایگان - خروج فرزند زیر 18 سال

سلام، وقت بخیر، پسری 10 ساله دارم، پدرش فوت کرده، ولی جد پدری زنده است، قصد دارم به همراه پسرم به سفر کربلا برم ، آیا می تونم براش پاسپورت بگیرم یا باید اجازه پدربزرگش هم باشه؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جد پدری ولی قهری ایشان محسوب میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر پدر غایب یا فوت کرده باشد، نیاز به‌اجازه جد پدری دارند. برای این منظور، فرد زیر 18 سالی که قصد سفر به‌خارج از کشور و دریافت گذرنامه را دارد، باید فرم مجوز و رضایت پدر یا جد پدری خود را تکمیل و همراه با مدارک موردنیاز برای دریافت پاسپورت، به دفاتر پلیس 10 ارائه دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه یا پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید.
اجازه ولی لازم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است اجازه ولی قهری جهت خروج از کشور پسرتان أخذ گردد.