مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث

با سلام ما هفت خواهر و برادر هستیم که پدرمان 20سال پیش بدون وصیت نامه کتبی فوت کردند و یکی از برادران دز این بیست سال از زمین های کشاورزی بهرمند بوده و الان حاضر نیست ارثیه بقیه خواهر و برادر ها بده و همون هفته اول از تمامی برادر و خواهر ها برای قسمتی از کشاورزی امضا گرفت که مال خودش باشه و بابت این زمین هم هیچ گونه پولی دریافت یا پرداخت نشده.
بفرمایید آیا ما میتوانیم برای تمامی اموال پدر اقدام کنیم.
تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید.
اجرت المثل ایام تصرف نیز قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله با مستندات دادخواست تقسیم ترکه و تحریر بدهین