مشاوره حقوقی رایگان - تصادف به علت یک سطح نکردن پل و آسفالت

سلام من مورخ 1403/01/05 16:30 در آزادراه تبریز-سهند دچار حادثه شدم و علت آن یک سطح نکردن سطح راه و پل است که با عبور از آنجا چرخ سمت راننده کلا از محل اتصال شکست و از لاین کند رو از روبروی یک خودرو گذشته و به جدول های بزرگ آزاد راه برخورد کرده و همان چرخ جدا شده به خودرو ساینا برخورد کرد آیا می توانم به دلیل وضع آزادراه شکایت کنم؟ و باید از کجا (اداره راه سازی) شکایت کنم؟ چندین تصادف به این دلیل رخ داده است. ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در دفاتر خدمات طی دادخواست مطالبه خسارت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت به طرفیت اداره راه سازی خواهید داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی می‌توانید دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از راهداری یا شهرداری شکایت کنید.
اگر خارج از شهر باشد راهداری باید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید طرح دعوای مطالبه خسارات کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناسی بدهین با مستندات