مشاوره حقوقی رایگان - درمورد گرفتن جانبازی یا راهی برای گرفتن خسارت یا..

باسلام من در اواخر آموزشی دچار کمردرد شدید و گرفتکی شدید سیاتیک شدم و بعد از چندبار به درمانگاه مراجعه کردن و درد بسیار شدید به بیمارستان محل خدمت فرستاده شدم و نتیجه عکس و نظر بیمارستان به پارگی 2دیسک و بیرون زدگی شدید مهره های کمرم دچار شده بودم (ولی قبل اون هیچ نوع مریضی یا کمردرد یا هیچ نوع بیماری دیگه نبودم) و بعد از 7ماه خدمت در یگان خود قادر به حرکت کردن نبودم و به بیمارستان رفتم و عمل کردم و بعد معافیت گرفتم و الانم بعد دوسال قادر به کار نیستم خواهشا میخواستم بدونم میشه ایثارگری بگیرم یا یه ماده ای چیزی هست که بتونم طلب حقمو بکنم از سپاه یا ایثارگران ممنون میشم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به کارگزینی محل خدمت مراجعه بفرمایید .در خواست اعمال ماده 134 بکنید.جانبازی بعید است ولیکن مصدوم حین خدمت احتمال ضعیفی دارد که اگر بشود مستحق دریافت از کار اقتادگی می شوید.یاالله