مشاوره حقوقی رایگان - روزهای تعطیل محاسبه میشود یا خیر

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم داد راه
شکایتی بابت تاخیر نادیه داشتم که رای دادن و ابلاغیه برای من تاریخ 1402/12/15 اومد که خوانده 20روز فرصت اعتراض به دادگاه بدوی و سپس 20روز فرصت در دادگاه تجدید نظر داره
سوال بنده اینه که 40روز روزهای تعطیل هم حساب میشه یا نه باید روزهای کاری محاسبه شه و اینکه دادگاه بنده روزهای پنج شنبه ام کلن تعطیل هست

پاسخ ها :

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

اولین روز مهلت و آخرین روز مهلت اگر تعطیل باشد محاسبه نمیشود ولی بین آن تعطیلیها در مهلت است و محاسبه میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است و در قدیم به نحو دقیق پاسخ داده شده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محاسبه میگردد ولیکن اگر اخرین روز نعطیل باشد روز کاری بعد محاسبه خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

روزهای تعطیل در مهلت مورد محاسبه قرار می‌گیرد
فقط روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمیشود
با یک وکیل همراه شوید