مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام پدر من 4000متر زمین داشته که در زمان حیات 500متر را مهریه زن داداشم کرده بر عهده خود پدر،بعدا چون سنش بالا بوده و گفته نکنه بعد مرگ مسکلی پیش بیاد برای من و داداشم عر نفر 500متر نوشته،الباقی زمین چجوری بین بقیه ورثه تقسیم میشه،ایا من و داداشم که برامون 500متر نوشته دیگه سهم نمیبریم یا الباقی زمین که 2500متر هستش بین همه وراث تقسیم میشه و ما هم سهم میبریم،تعداد وراث هفت نفره

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

500 متر قباله زن برادرتان به قوت خود باقیست و مابقی طبق نوشته ایجاد مالکیت برای وراث قید شده میکند، و هرچه بماند بنا به مبحث ارث قانون مدنی تقسیم می‌گردد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
سهم میبرید ولی نیاز به اطلاعات بیشتر است.در صورت تمایل تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام هرمقدار که باقیمانده باشد براساس قانون ارث تقسیم می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باقیمانده زمین بین تمام ورثه به نسبت سهم الارث تقسیم خواهد شد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است