مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدیدنظر استان

با سلام یک پرونده ضرب وجرح داشتم که به ناحق دادگستری لاهیجان و درتجدید نظر دادگستری استان گیلان رای برعلیه من صادرکردند. رای صادره هم زده قطعی.من چگونه میتوانم اعتراض کنم.یا اعاده دادرسی کنم.لطفا راهنماییم کنید.کتکم خوردیم حالا باید دیه بدیم..

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورت وجود جهات اعاده دادرسی،صرفا میتوانید اعاده دادرسی کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

با سلام رای تجدیدنظر قطعی و غیرقابل اعتراض هست، مگر در موارد اعاده دادرسی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید با توجه به موضوع درخواست اعاده دادرسی نمایید
و شما باید دلیل جدید ارائه نمایید
و یا درخواست اعمال ماده 477 و صدور حکم خلاف شرع بین را نمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر‌ رای قطعیت یافته است‌راهی نیست جز اعاده دادرسی آن هم با شرایطی ممکن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی جدید برای اثبات ادعا دارید میتوانید درخواست اعاده دادرسی و اعمال ماده 477 قانون ادک دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متاسفانه عرض کنم آرای قطعی لازم الاجرا هستند مگر دلیل مطابق اعاده دادرسی کیفری در نقض آن

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
جهت راهنمایی در خصوص اعمال اعاده دادرسی تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به نظر اعاده دادرسی به نتیجه نمیرسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید اعاده دادرسی نمایید تا از طریق دیوان عالی کشور موضوع پیگیری شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اعاده دادرسی دلایل محکم می‌خواهد و بصورت عادی امکان‌پذیر نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اعمال ماده 477 شرایط خاص خودش را دارید.با مدارک خود با وکیل مشاوره حضوری نمایید تا پس از بررسی کامل مدارک در صورت صلاحدید وکیل شکایت را انجام دهید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام برای اعاده دادرسی بهتر است به وکیل مراجعه فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل جدیدی دارید می‌توانید با ارائه قطعیت و گواهی دادنامه درخواست اعتراض اعاده دادرسی نمایید