مشاوره حقوقی رایگان - حریم جوی اب

سلام ، خواستم بدونم آیا میشود برای تردد ماشین و ایجاد رمپ در زمین روی جوی آب عام رو بپوشانیم ، تا چه حد و اندازه ای از نظر ارتفاع میشه ، بدون هیچ گونه مزاحمتی ، جوی هم سیمانی هستش

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه جوی عام در مالکیت عموم مردم قرار دارد فضای بالای آن نیز در مالکیت عموم قرار دارد شما نمی‌توانید از فضای که متعلق به عموم مردم است استفاده اختصاصی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان ندارد
باید از شهرداری اجازه بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که هیچ راهی برای تردد نداشته باشید و خسارتی به معبر وارد نیاورید احتمالاً منعی وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است با شهرداری منطقه هماهنگ کنید