مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری و شناسنامه

سلام عرض ادب بنده خانمم اتباع هستش و خودم ایرانی میخوام براش شناسنامه بگیرم ولی نمیدونم چه کارهای بایدانجام دادواسه بچه هام گرفتم واینکه برای این قانونی ک واسه اتباع گذاشتن ک سرمایه گذاری کنند.شامل همسربنده هم میشه ممنون میشم راهنماه ایم کنیدتشکر

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما به همسر شما شناسنامه ایرانی داده نمی‌شود و فقط اجازه اقامت در ایران به ایشان داده می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
خانم شما باید از طریق اداره امور اتباع خارجه درخواست بدهید
و بررسی خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق اداره اتباع و مهاجرین پیگیری فرمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
صدور شناسنامه برای اتباع افغانی در ایران به جهت وجود دلایل امنیتی مطلقا ممنوع است و صرفا می توانید مسئله خود را با اداره امور اتباع مطرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با این شرایط به نظر امکان گرفتن شناسنامه نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
از طریق اداره امور اتباع موضوع را پیگیری کنید