مشاوره حقوقی رایگان - کاغذهای دست نویس

با سلام حدود 10 سال جایی کار میکردم و هرازگاهی کارفرما کاغذهایی را به ما میداد و میگفت بنویسید که اینجانب تمام حقوق و مزایای خودرا دریافت کرده اید تا این تاریخ و ماهم مینوشتیم و امضا میکردیم الان تکلیف این ندادن مزایای من چی میشه با این دست نوشته ها و امضاهای اجباری

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در مراجع حل اختلاف اداره کار شکایت نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری نوشته‌های فوق هیچ گونه اثری ندارد و شما می‌توانید مطالبه کلیه حق و حقوق و سنوات را از طریق سامانه جامع اداره کار در دفاتر پیشخوان دولت به طرفیت کارفرما مطرح نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از طریق شورای حل اختلاف اداره کار پیگیر باشبد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب رای وحدت رویه دیوان عدالت، باید کارفرما مدارکی که حقوق کارگر را به طور کامل تسویه کرده را ارائه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل شکایت است از طریق اداره کار وصرف اخذ رسید دلیل پرداخت مزایا نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است بر اساس مدارک قرارداد شغلی و رزومه کاری و شهادت دو نفر شاهد از طریق هیئت تشخیص اداره کار مزایای خود را درخواست کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از طریق اداره کار اقدام کنید بررسی خواهد شد و دو طرف دلایل خود را ارائه خواهند کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین اسنادی اگر سند واریز برای آنها وجود نداشته باشد معتبر نیستند

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

اداره کار شکایت کنید جهت راهنمایی های کاربردی گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید