مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف زمین

در روستای ما یک زمین به مساحت تقریبی١4٠مترمربع داخل نقشه ی بنیاد مسکن به عنوان سایت اداری تعریف شده،قبلأ زمین جزو اراضی ملی بوده ولی حالا داخل محدوده طرح هادی هستش.
یک باغ پشت این زمین هست که بعدازسه بارفروش مالک حاضرادعا داره که این زمین جلوی باغ منوگرفته باید این زمین خال باشد
درحالی که قسمتی ازاین زمین ساختمان دهیاری است،قسمتی فروشندگی نفت روستا و قسمتی هم خالی است
حالا مابایدچکارکنیم
بنیاد مسکن هم میگویدمانظر نمی‌دهیم چون زمین مالک اصلی ندارد
من شورای روستاهستم
موندیم چکارکنیم
لطفأ راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ابتدا باید مالک زمین مشخص گردد
و ظاهرا زمین متعلق به بنیاد مسکن است
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کاری به زمین و فوق نداشته باشید و هرگونه شکایتی از طرف شما رد می‌شود زیرا ذینفع در آن نیستید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مدعی باید ادعای خود را ثابت کند .
موفق باشید .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اول باید مالک زمین مشخص شود و تا اینجای کار شما مالک نیستید و طبیعتا ذینفع در دعوی تلقی نمی شوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم برسی و نحوه اقدام عرض شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر به گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی که زمین جز اراضی ملی هست و کاربری آن نیز اداری است باید برای دهیاری یا شورای ده یا مثلاً مدرسه یا ورزشگاه ازش استفاده کنید و ربطی به مالک باغ ندارد
اگر مالک اونو میخواد باید پولش را به دهیاری واریز کند و دهیاری با هماهنگی بنیاد مسکن از جای دیگر همان روستا برای دهیاری زمین بخرد