مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

سلام ملک مجاور ما نمای شرقی ساختمان که مشرف به حیاط ما میباشد انجام نداده و درز انقطاع ساختمان را نپوشانده بارها به شهرداری و بازرسی شهرداری شکایت کردیم اما پاسخ ندادند با این خلاصه توضیحات میشه راهنمایی کنید باید چه کاری انجام داد به دیوان عدالت از شهرداری شکایت کنم یا ....اگر برای اینکار وکیل بگیرم چگونه است

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

شهرداری درجواز ساختمان بایستی اشاره به اجرای پخی ودرز انقطاع بنمایید و سازنده باید موارد را رعایت نمایید مراتب را به شهرداری اعلام و پاسخ کتبی دریافت نمایید جهت دریافت پاسخ دقیق تر گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا ملک کارشناسی گردد
اگر تخلفی صورت گرفته است شما می توانید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نظر می‌رسد شکایتی در این خصوص متصور نباشد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اول باید کارشناسی شود . ئر صورت وقوع تخلف میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس رسمی دادگستری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت وقوع تخلف میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا درخواست کارشناسی داشته باشید تامین دلیل انجام دهید اگر تخلفی محرز شد شکایت کنید