مشاوره حقوقی رایگان - ضامن حکم غیابی

سلام وقت بخیر
من در پرونده ای که کارت به کارت اشتباه بود علیه طرف حکم گرفتم و از طریق نشر آگهی حکم ابلاغ شد. تقاضای اجرای حکم هم کردم ولی چون حکم غیابی بوده حل اختلاف از من ضامن کارمند رسمی یا جواز کسب دار میخواد و من بعده یکسال نتونستم تهیه کنم.
طبق قانون راه حل دیگه ای وجود نداره که کارمند بخش خصوصی یا خودم چک یا سفته ی ضمانت بدم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق نظریه قاضی اجرایی احکام عمل می‌شود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با قاضی مربوطه در میان بگذارید .
موفق باشید .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اصولا خیر خودتان نمیتوانید تضمین دهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

راه کار دیگری ندارد حتما باید ضامن داشته باشید برای اجرای حکم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با قاضی مربوطه در میان بگذارید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اصولا خیر. با قاضی صحبت کنید بازنشسته یا کارمند غیر دولتی قبول کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را طی لایحه‌ای به قاضی رسیدگی کننده اعلام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

برای اجرای حکم غیابی دادگاه می‌تواند ضامن یا تامین مناسب اخذ نماید لذا تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است