مشاوره حقوقی رایگان - کف صندق

ماشین 405داریم که کف صندق و شاسی ھای عقب تعویضه ایا تعویض پلاک میشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر این کار بصورت قانونی انجام شده باشد و در کارت ماشین قید شده باشد بله تعویض پلاک انجام میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
ممکن است تعویض پلاک انجام نشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به اداره آگاهی و اداره تعویض پلاک دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه تعویض بصورت قانونی انجام شده باشد تعویض پلاک مانعی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق یکی از مراکز تعویض پلاک محل سکونت خویش تحقیق و تفحص فرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان بروز مشکل وجود دارد به تعویض پلاک مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به نظر کارشناس تعویض پلاک دارد حضوراً مراجعه نمایید