مشاوره حقوقی رایگان - تغییر حکم دادگاه

باسلام و تبریک سال نو
من بعنوان کلاهبرداری از یکی از بستگان نزدیک و همسرشون شاکی شدم یکهفته قبل از صدور حکم به بستگان بابت وساطت بزرگان رضایت دادم الان حکم دادگاه اومده هر دو رو مساوی حبس و جریمه و رد مال براشون زده درحالی که بستگان ما مالی بدستش نرسیده و مال تحویل همسرشون شده بود. در حکم هم به معاونت ایشون اشاره کردن اما مباشر و معاون هم از جنبه حبس و هم رد مال و هم جریمه یکسان حکم صادر شده حالا میشه قبل از اعتراض به رای به قاضی درخواست بدیم رای اصلاح کنه؟!!!

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اصلاح رای وجود ندارد یا اعلام رضایت بلاقید و شرط و یا تجدید نظر خواهی از جانب متهمین.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما می توانید تجدیدنظرخواهی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اشتباه شده باشد می توانید درخواست اصلاح بدهید اگر دادگاه بدوی نپذیرفت به ناچار باید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اعلام رضایت شماقاعدتا منتهی به صدور قرارموقوفی تعقیب میشه