مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام چند روز پیش در پی یک بحث چهار نفر با چوب به سر دوست من ریختن و او را کتک زدند و او فقط از خودش دفاع کرد و من هم به عنوان میانجی بودم ایا این نزاع محسوب میشه ممنون میشم اگه جواب بدین

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد .
معمولا این نوع دعوا ها نزاع دسته جمعی محسوب می شود مگر اینکه به نحوی ثابت شود چند نفر به یک نفر حمله کرده اند . روند تحقیقات و اظهارات افراد معلوم می کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
نزاع دسته جمعی شرایط خاصی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شرایط دفاع مشروع باشد راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شرایط دفاع مشروع بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام باید اثبات کنند که دفاع مشروع بوده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ممکن است شامل نزاع دسته جمعی گردد با این حال اگر شاهد و مدرکی دال بر دفاع مشروع دوست شما وجود داشته باشد ایشان تبرئه می‌گردد