مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

باسلام و تبریک سال نو
با احترام درباره مبلغ حدود یک میلیارد تومن اگه محکوم اعسار بده تا چه میزان قاضی اقساط میزنه براش، چجوری میشه جلوی اعسارش گرفت ؟
سوال دوم اینه اگه طرف بیات مرخصی و ضامن معرفی کنه و دیگه برنگرده زندان میشه از ضامن مبلغ بدهی زندانی فراری وصول کرد؟
باتشکر

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد.
با در نظر گرفتن وضعیت مالی محکوم برایش پیش پرداخت و اقساط تعیین می کند. اگر اموالی قابل توقیف از ایشان پیدا کردید به دادگاه اعلام کنید . اگر استشهادیه ایراداتی داشته باشد اعسار پذیرفته نیست. شهود باید همان شهود استشهادیه باشند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بستگی به میزان دارایی و درآمدهای قبلی و اموال وی دارد رویه ثابت وجود ندارد کیس با کیس متفاوت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت پذیرش اعسار ، میزان پیش قسط و اقساط توسط دادگاه تعیین خواهد شد
و شرایط محکوم علیه در نظر گرفته خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ضامن اخذ می شود
محکوم اگر در دادگاه ثابت شود اموالی ندارد و معسر بودن خود را در دادگاه ثابت کند امکان صدور حکم اعسار و تقسیط محکوم به وجود دارد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نتیجه دعوی اعسار قابل پیش‌بینی نیست و در صورت ارائه ضامن و عدم معرفی توسط ایشان وثیقه سپرده شده ضبط خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حسب مورد بنا بر وضعیت مالی شخص تصمیمگیری میشود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با توجه به مدارک پذیرش اعسار و نحوه تقسیط با قاضی رسیدگی کننده است . رد اعسار مستلزم معرفی مال و اثبات ملایت مدعی اعسار است .
موفق باشید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضامن مکلف از زندانی را معرفی نماید و بعد از آن قابل مطالبه است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت قبولی اعسار با توجه به میزان درآمد ایشان توسط قاضی تعیین میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت پذیرش اعسار ، میزان پیش قسط و اقساط توسط دادگاه تعیین خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در اعسار میزان تعیین یا چگونگی پرداخت اقساط با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد. در خصوص سوال دوم بستگی به این دارد که قاضی مربوطه چگونه صورت جلسه وثیقه را تنظیم نماید فقط برای معرفی به زندان یا تامین طلب شما باشد.