مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام
احتراما اگه کسی سفته امضا کنه و سواد نداشته باشه میتونه بابت اینکه سواد نداره از پرداخت اون سر باز کنه؟
فقط یه امضا کافیه یا دوتا امضا پشت سفته هم لازمه؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
اگر شخص امضا داشته فقط یکی کافی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر تحت شرایطی خاص

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر امضاء زده باشد مکلف به پرداخت آن است.
اگر سواد ندارد نباید امضاء کند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
استناد به بی سوادی مانع محکومیت فرد صادر کننده نخواهد بود صرف یک امضا روی سفته جهت مطالبه وجه کافی است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
خیر
یک امضا کافی است.
موفق باشید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت امضا مسول پرداخت است و یک‌امضا کافی است

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

سفته سندی است تجاری که فرد با مرقوم نمودن امضا ذیل آن متعهد به پرداخت مبلغ سفته می گردد. یک امضا کافیه و صرف بی سوادی دلیلی بر عدم پرداخت نیس